Mac mini på testbenken - del 2

Vi har koblet opp mini'en med diverse apparater og sjekket ut hvordan den takler de kreative sysler, og hvordan den oppfører seg i hjemmenettverket.

Mac mini på testbenken - del 2
Publisert
Sist oppdatert

Apple har lenge profilert seg som en maskin for kreative sysler. I tidligere år har profilen først og fremst vært innrettet mot profesjonelle designere, musikere og grafikere, men i den senere tid er det giret opp kraftig mot hobbybrukere.

Apples oppkjøp og videreutvikling av programvare for videoredigering og musikk gir ikke bare uttelling i de proffe segmentene, som krever kraftige maskiner.

Programsuiten iLife får hele tiden tilførsel av teknologi fra de tunge løsningene, samtidig som brukerterskelen holdes lav.

iPhoto

Vi nevnte iPhoto i første del av denne testen, men har jobbet litt mer med dette. Først koblet vi våre kameraer – Canon G1 og EOS 300d - direkte til Mac mini med USB-kabler. Overføringen var ikke spesielt rask, noe som ble mer påtagelig da vi skulle overføre større antall bilder.

Vi sjekket derfor hvordan vår standard, driverløse USB 2.0 kortleser ble tatt i mot, og det var en gledelig opplevelse. Vi koblet den til, og det skjedde ingen ting. Så snart vi satt inn et CF-kort ble det derimot full aktivitet. iPhoto ble startet og alt ble gjort klart for overføring – akkurat som da vi koblet til kamera direkte.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer