Mac Mini

Det koster å være kar.

Mac Mini er unektelig et svært delikat stykke maskinvare.
Mac Mini er unektelig et svært delikat stykke maskinvare. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den er unektelig et lekkert skue ved siden av TV-en i stua.

Mac Mini er noe av det aller ypperste du kan få kjøpt på stasjonær-fronten hvis du setter design i høysetet. Den er liten og meget visuelt attraktiv, med runde hjørner og aluminiumsfinish på sidene. Din bedre halvdel vil med andre ord sannsnyligvis ha få problemer med å akseptere at denne kan stå i stua, og for mange er det nettopp inngangsbilletten for å få skaffet seg en stue-PC.

Med en prislapp som starter på 5390,- er det også den rimeligste maskinen Apple har å tilby (hvis vi ser bort fra AppleTV), men som vi skal se senere i artikkelen blir det fort dyrt dersom du skal oppgradere den.

I boksen

  • Mac Mini (selvsagt)
  • Strømadapter
  • Installasjons-, instruksjons- og gjenopprettingsplate (operativsystem + iLife '09 er installert på forhånd)
  • Manual
  • Mini-DVI til DVI-adapter
Vi har tittet på iLife '09: iPhoto '09 | iMovie '09

Vi setter først og fremst pris på at Apple også har lagt ved adapteret. Mini DVI og mini DisplayPort-utgangene som finnes på Apples maskiner er ikke akkurat en universell standard; de støttes riktignok på Apples egne skjermer, men dersom du har en annen skjerm eller en TV du skal koble maskinen på, er det fint at denne overgangen følger med, selv om det hadde vært enda bedre med en HDMI-utgang i tillegg. Dog skal det sies at Apple har et poeng ved å lage disse kontaktene små, i en tid der maskinene stadig blir mindre og der de store pluggene også har godt av å bli krympet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer