Macbook Pro 15" core i7

Vi har testet den siste versjonen av Macbook Pro.

Macbook Pro 15" core i7
Publisert
Sist oppdatert

Mange har ventet på de nye modellene av MacBook Pro, først og fremst på grunn av de nye prosessorene som alle visste måtte komme. Vi har sett på stasjonære og på bærbare PC-er at spranget i ytelse fra forrige prosessorgenerasjon med Core 2 Duo til dagens Core i5 og Core i7 har vært påtagelig.

Mange har også ventet spent på hva annet de nye modellene hadde å by på, siden forrige modellskifte ga bedre batteritid, men ellers ingen store endringer.

Nå er de nye modellene kommet og man kan juble eller ikke, avhengig av behov, håp og forventninger.

Akkurat som før

Utseende og design er det samme som tidligere, chassiset er frest ut av aluminium og er både solid og elegant. Men vi liker fremdeles ikke de skarpe kantene, spesielt kantene der du setter fingeren for å åpne maskinen er for skarpe til å være behagelige. En runde med fint smergelpapir og pusskloss hadde gjort susen...

Ellers er maskinene velsignet fri for klistremerker og annet fjas, designet er estetisk i særklasse (- mens vi venter på Sonys Vaio-modeller).

Vårt testeksemplar var utstyrt med standard blank skjerm og 1440 x 900 oppløsning. Undertegnede har overhodet ingen sans for blanke skjermer, men vi har muligheten til å velge en alternativ matt skjerm med 1680 x 1050 oppløsning. Det koster 1 275 kroner ekstra. Du kan også få samme oppløsning og blank skjermflate til 850 kroner ekstra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer