MacPro - en stilstudie

Antagelig en av de kraftigste datamaskinene du får tak i. Men er den verdt det?

MacPro - en stilstudie
Publisert
Sist oppdatert

Apple sin linje av stasjonære maskiner består av tre maskintyper: Mac mini, iMac og MacPro. Disse tre linjene spriker godt, forskjellen mellom en mini og en pro er ekstrem. Det som er felles er at de har et industrielt design som skiller dem fra de andre i sin klasse. Og det er spesielt tydelig i en MacPro.

Uvirkelig

På bilder ser den uvirkelig ut, som en rendret 3D tegning, helt i aluminium. Når du trekker den opp av esken i de to solide bøylene på toppen er det helt tydelig at den er virkelig, de litt skarpe kantene forteller at dette er ekte saker. De er bare akkurat for lite skarpe til å skjære deg i fingrene, men du ser ikke at de er avrundet.

Alle som har sans for mekanikk og konstruksjon, og som har skrudd noen bokser i sitt liv, kan ikke unngå å nikke anerkjennende til denne maskinen.

Den oser av kvalitet i utførelsen, vi snakker om nær-sveitsisk-mekanisk opplevelse. Og da er det ikke gjøkur vi har i tankene.

Alt sitter tight, plasseringen av kontakter osv. er symmentrisk, til og med nettkabelen er spesialdesignet slik at kontakten går nærmest i ett med baksiden når den er tilkoblet. Altså baksiden, den som ingen ser...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer