MacWorld 2005

Apple gjør et byks i år med viktige produktlanseringer, spesialdesignet for å konvertere flere PC-brukere. Her er våre rapporter fra Macfolkets årlige kjærlighetsfest.

MacWorld 2005
Publisert
Sist oppdatert

Det var flere forventninger til årets MacWorld enn på lenge - spesielt etter at ryktene spådde det ene banebrytende produktene etter det andre. De fleste viste seg å være sanne, men ikke før Apple hadde saksøkt mange ryktesider på nettet.

MacWorld har avslørt en rekke viktige og spennende produkter allerede den første dagen, og i løpet av de som kommer blir det kanskje enda fler. Vi følger utviklingen, og publiserer oppdateringer fortløpende på denne siden.

En runde med Mac Mini

DinSide Data fikk en nærmere titt på Mac Mini- maskinen på MacWorld, og her er inntrykkene våre etter en halvtime i førersetet.

Solceller til mobiltelefonen

Britiske Better Energy har en av de mest populære utstillingene på MacWorld i år - for her får du solcellepaneler som lader mobiltelefonen din.

Med kloa i iPod Shuffle

iPod Shuffle er virkelig bitteliten, og veier nesten ingenting. Vi sto i kø i en halvtime, og fikk til slutt kloa Apples siste musikkspiller. Her er førsteinntrykkene våre.

Omfattende oppgradering av Mac- programvare

Samtidig med lanseringen av ny maskinvare, kommer Apple med kraftige oppdateringer på programvaresiden - inkludert en ny tekstbehandler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer