Magix RingtoneMaker 2006

Ringetoner til mobilen kan du lage selv med enkle midler. Programmet Magic Ringtone Maker hjelper deg, men er det godt nok? Vi har testet.

Publisert
Sist oppdatert

Av en eller annen grunn selges det ringetoner for millioner, med en stykkpris og lydkvalitet som gjør at iTunes og de andre musikkbutikkene på nett blir nærmest gratis i forhold.

De fleste mobiltelefoner fra de siste årene er dessuten i stand til å spille av helt alminnelige lydfiler, derfor er det best og billigst å lage og overføre selv. Råmateriale i form av lydfiler finner du jo lett på nett eller i din egen musikksamling.

Litt eldre mobiltelefoner har begrenset støtte for lydfiler, men også her er det mulig å bruke MIDI-filer. Disse spiller innebygde lyder i mobilen, også kjent som "polyfoniske ringetoner" (polyfone heter det i musikkterminologien, men pytt...).

Moderne mobiler kan som kjent også vise bilder og video, som også kan brukes i forbindelse med ringetoner og alarmer.

Det eneste du trenger er da et program som lar deg behandle råmaterialet på PCen og sende dette til mobilen din. Magix RingtoneMaker 2006 er et slikt program.

Enkelt og oversiktlig

Programmet har ett hovedvindu som er delt i tre. Dette gjenspeiler prosessen, som er gjort på 1-2-3 når man får dreisen på det etter å ha lekt seg litt med mulighetene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer