Mail PassView finner passordet til eposten din

Nyttig informasjon når du skal konfigurere en ny PC.

Det er ikke bare-bare å huske alle passordene sine. Dette gratisprogrammet hjelper deg langt på vei.
Det er ikke bare-bare å huske alle passordene sine. Dette gratisprogrammet hjelper deg langt på vei. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du huket av for at epost-programmet ditt skal huske passordet ditt, og så ender det med at du glemmer det selv? Eller kanskje du har tatt på deg å konfigurere onkel Odds nye PC, som blir som et levende spørsmålstegn når du spør ham om epost-passordet? Dette er noe veldig mange av oss opplever fra tid til annen.

Avhengig av hvor man har epost-konto er det ikke alltid like lett å få hentet et glemt passord, og det er derfor programmer som Mail PassView finnes.

Les også: 1,8 millioner passord på avveie

Finner åpne passord

Programmet skanner gjennom systemregisteret og andre steder der passord lagres, og i løpet av sekunder har programmet ikke bare hentet passord, men også brukernavn, epostadresse og innstillinger for innkommende og utgående epostserver.

Disse opplysningene kan man videre eksportere ut til en tekstfil, som kan lagres på et trygt sted til senere.

Programmet støtter de aller, aller fleste epostprogrammer:

* Outlook Express* Microsoft Outlook 2000 (kun POP3 og SMTP-konti)* Microsoft Outlook 2002/2003/2007/2010/2013 (POP3, IMAP, HTTP og SMTP)* Windows Mail* Windows Live Mail* IncrediMail* Eudora* Netscape 6.x/7.x (Hvis ikke passordet er kryptert) password)* Mozilla Thunderbird (Hvis ikke passordet er kryptert)* Group Mail Free* Yahoo! Mail (hvis passordet er lagret i Yahoo! Messenger) application.* Hotmail/MSN mail (hvis passordet er lagret i MSN/Windows/Live Messenger)* Gmail (hvis passordet er lagret i Gmail Notifier, Google Desktop eller Google Talk)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer