Mamoz 2003-10

Mamoz tilbyr kanskje den peneste PCen denne gangen, og på innsiden er den heller ikke til å kimse av.

Publisert

Det er ikke til å legge skjul på at det finnes langt penere PCer på markedet enn dem som presenteres i oversikten vår. Mamoz har til en viss grad tenkt på dette, og PCen fra dem ser slett ikke verst ut.

Men vi er enda mer interessert i hva som er på innsiden, og der viste det seg å være mange forbedringer fra forrige gang! Grafikkortet med den middelmådige FX 5200-brikken er byttet ut med Radeon 9600 PRO fra ATI, denne månedens raskeste grafikkløsning! Dessuten er minneløsningen med 2 x 256 MB PC3200-minne oversiktens raskeste (tilsvarer Komplett.no's konfigurasjon).

Mamoz kompletterer farts-inntrykket med en Maxtor-harddisk som kommuniserer med PCen ved hjelp av en seriellATA-tilkobling. Dermed er det ikke mange flaskehalser i denne PCen!

Oppgraderings- og tilkoblingsmulighetene er svært bra, og løsningene er fremtidsrettet - blant annet med GB LAN-støtte. Du får også 2 stk FireWire-porter for tilkobling av eksternt utstyr, som DV-kamera, harddisk etc.

Pioneer-brenneren tar både DVD+R(W) og DVD-R(W)-plater. Les testen av brenneren her. Du får med brenneprogram, OpenOffice 1.03 (gratis alternativ til MS Office, men ikke siste versjon), og kanskje viktigst på programsiden - Norton Internet Security (brannmur, antivirus mm). Du får også med 2 DVD+R plater. Ikke verst!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer