Mamoz 2003-10

Mamoz tilbyr kanskje den peneste PCen denne gangen, og på innsiden er den heller ikke til å kimse av.

Publisert
Mamoz 2003-10

Det er ikke til å legge skjul på at det finnes langt penere PCer på markedet enn dem som presenteres i oversikten vår. Mamoz har til en viss grad tenkt på dette, og PCen fra dem ser slett ikke verst ut.

Men vi er enda mer interessert i hva som er på innsiden, og der viste det seg å være mange forbedringer fra forrige gang! Grafikkortet med den middelmådige FX 5200-brikken er byttet ut med Radeon 9600 PRO fra ATI, denne månedens raskeste grafikkløsning! Dessuten er minneløsningen med 2 x 256 MB PC3200-minne oversiktens raskeste (tilsvarer Komplett.no's konfigurasjon).

Mamoz kompletterer farts-inntrykket med en Maxtor-harddisk som kommuniserer med PCen ved hjelp av en seriellATA-tilkobling. Dermed er det ikke mange flaskehalser i denne PCen!

Oppgraderings- og tilkoblingsmulighetene er svært bra, og løsningene er fremtidsrettet - blant annet med GB LAN-støtte. Du får også 2 stk FireWire-porter for tilkobling av eksternt utstyr, som DV-kamera, harddisk etc.

Pioneer-brenneren tar både DVD+R(W) og DVD-R(W)-plater. Les testen av brenneren her. Du får med brenneprogram, OpenOffice 1.03 (gratis alternativ til MS Office, men ikke siste versjon), og kanskje viktigst på programsiden - Norton Internet Security (brannmur, antivirus mm). Du får også med 2 DVD+R plater. Ikke verst!

Mamoz 2003-10

PCen kan finansieres gjennom Cresco, og da får du den fraktfritt levert.

Skulle det være noe å trekke i det hele tatt, måtte det være at prosessoren er ørlite grann tregere enn de raskeste i oversikten, og at PCen leveres uten ISDN-kort/modem.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer