Mamoz Data 2003-09

Trondheim-baserte Mamoz Data har til vane å levere knallgode PC-tilbud til oversikten vår. Her er september-PCen:

Publisert

Mamoz Data fikk stemplet "Beste PC-tilbud" i mai i år, etter nesten dødt løp mellom de beste. Også junitilbudet var meget godt, og september-tilbudet er heller ikke verst!

Mamoz Data har nok en gang satset på kvalitetskomponenter og stillegående løsninger når de har satt sammen denne PCen, blant annet med en svært stillegående prosessorvifte. Her får du dessuten godt med tilkoblingsmuligheter, blant annet 6 USB 2.0-porter og 2 stk FireWire, sistnevnte er nødvendig dersom du vil redigere opptak fra DV-kameraet ditt.

Mamoz har valgt en svært rask 120 GB harddisk fra Maxtor som primærløsning, men garderer med Seagate dersom beholdningen skulle gå tom. Begge løsninger er bra, men Seagate-disker er tradisjonelt sett litt tregere.

Grafikkløsningen er bra, men når ikke helt opp mot de beste i oversikten. De mest ihuga spillerne vil dermed kanskje foretrekke PCen fra PS Data eller Komplett.no. 19"-skjermen klarer flimmerfritt bilde i 1600 x 1200 punkters oppløsning, og det er sterkt!

Som allround-maskin er dette uansett en super maskin, men husk at hvis du fortsatt sverger til ISDN/modem for å koble deg til Internett, blir det å regne som ekstrautstyr i denne PCen (koster et par hundrelapper ekstra).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer