Mamoz Data 2003-11

Oktobervinneren har oppgradert PCen med blant annet raskere prosessor, brenner og 33% større harddisk. Det står det respekt av.

Publisert
Mamoz Data 2003-11

Det er ikke til å legge skjul på at det finnes langt penere PCer på markedet enn dem som presenteres i oversikten vår. Mamoz har til en viss grad tenkt på dette, og PCen fra dem ser slett ikke verst ut.

Men hvordan står det til på innsiden? Slett ikke verst. Oppgraderings- og tilkoblingsmulighetene er helt i toppklassen, og løsningene som er valgt er fremtidsrettet. Her er det utelukkende valgt raske komponenter, og oversiktens største harddisk finner du i denne PCen, muligens også den raskeste. Minneløsningen med 2 x 256 MB PC3200-minne er oversiktens raskeste (tilsvarer Komplett.no's konfigurasjon).

DVD-brenneren er fra kinesiske Lite-On, tar både + og - plater, og skiller seg fra de fleste andre brennere ved å være svært rask også på CDR-plater (40x).

Du får med brenneprogram, OpenOffice 1.03 (gratis alternativ til MS Office, men ikke siste versjon), og kanskje viktigst på programsiden - Norton Internet Security (brannmur, antivirus mm).

PCen kan finansieres gjennom Cresco, og da får du den fraktfritt levert.

Skulle det være noe å trekke i det hele tatt, måtte det være at tastatur og mus er av enklere sort enn hva du får fra flere andre i oversikten, og at PCen leveres uten ISDN-kort/modem. Trenger du dette, koster det et par hundrelapper ekstra.

Alt i alt en super PC-konfigurasjon, og en maskin du vil kunne ha glede av lenge.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er våre PC-valg denne måneden!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer