Mamoz Data 2003-11

Oktobervinneren har oppgradert PCen med blant annet raskere prosessor, brenner og 33% større harddisk. Det står det respekt av.

Publisert

Det er ikke til å legge skjul på at det finnes langt penere PCer på markedet enn dem som presenteres i oversikten vår. Mamoz har til en viss grad tenkt på dette, og PCen fra dem ser slett ikke verst ut.

Men hvordan står det til på innsiden? Slett ikke verst. Oppgraderings- og tilkoblingsmulighetene er helt i toppklassen, og løsningene som er valgt er fremtidsrettet. Her er det utelukkende valgt raske komponenter, og oversiktens største harddisk finner du i denne PCen, muligens også den raskeste. Minneløsningen med 2 x 256 MB PC3200-minne er oversiktens raskeste (tilsvarer Komplett.no's konfigurasjon).

DVD-brenneren er fra kinesiske Lite-On, tar både + og - plater, og skiller seg fra de fleste andre brennere ved å være svært rask også på CDR-plater (40x).

Du får med brenneprogram, OpenOffice 1.03 (gratis alternativ til MS Office, men ikke siste versjon), og kanskje viktigst på programsiden - Norton Internet Security (brannmur, antivirus mm).

PCen kan finansieres gjennom Cresco, og da får du den fraktfritt levert.

Skulle det være noe å trekke i det hele tatt, måtte det være at tastatur og mus er av enklere sort enn hva du får fra flere andre i oversikten, og at PCen leveres uten ISDN-kort/modem. Trenger du dette, koster det et par hundrelapper ekstra.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer