Mamoz Data 2004-01

Mamoz Data kom som en stormvind inn i oversikten vår i fjor høst, og har servert oss det ene flotte tilbudet etter det andre. Hvordan takler de det nye pristaket på 8.000 kroner?

Publisert

For å si det med det samme: Mamoz skuffer ikke denne gangen heller. PCen har ikke bare et pent design, den er også meget godt utstyrt på innsiden. Her får du for eksempel både rask prosessor, 512 MB minne, harddisk på hele 160 GB, samt DVD-brenner (som også brenner CD-plater svært raskt). Som prikk over i'en får du en fin 19" skjerm.

Utbyggingsmulighetene er også gode, og du får 6 USB-porter for tilkobling av eksternt utstyr. Nyttige programmer får du også med, og aller viktigst er Norton Internet Security, med blant annet både antivirus- og brannmurprogram. Dermed er det bare å starte surfingen.

Finnes det da ikke noe å trekke? Det måtte være grafikkløsningen, som forbigås av mange andre i oversikten. Den er bra, bevares, men de mest spillhungrige vil helt sikkert foretrekke raskere løsninger. At PCen verken har SerialATA eller RAID-støtte tror vi færre vil reagere på.

Pris uten skjerm: 6.990 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer