Mamoz Data 2004-02

Mamoz Data stormet PC-oversikten vår i fjor, og har flere ganger blitt kåret til vinner. Hva sier vi om februar-tilbudet?

Publisert
Mamoz Data 2004-02

Det første vi merker oss denne gangen er at Mamoz Data har bevisst valgt stillegående løsninger både med hensyn til kabinett og prosessorvifte. Det andre er at Mamoz gir det en stor harddisk, en rask Western Digital-disk på 160 GB. Ikke verst.

Hovedkortet støtter de raskeste 32-bits AMD Athlon-prosessorene, og prosessoren som sitter i denne PCen er en Athlon XP2500+. Det er oversikten svakeste denne gangen, men forvent likevel god ytelse. Hovedkortet støtter derimot ikke serialATA, og Firewire-porter får du ikke uten å installere tilleggskort.

Grafikken sørger den raske Radeon 9600-brikken fra ATI for, og er et supert valg for alle som er opptatt av å spille de siste 3D-spillene uten å ruinere seg. Naturligvis er også en grei DVD-brenner på plass, og du får også med bra programpakke - med blant annet Norton Internet Security og OpenOffice.org (gratisalternativet til Microsoft Office) kommer ferdig installert.

Alt i alt nok et meget godt tilbud uten store kompromisser, der höjdaren nok må sies å være grafikkløsningen og den store harddisken denne gangen.

Pris uten skjerm: 6.995 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i februar 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer