Mamoz Data 2004-02

Mamoz Data stormet PC-oversikten vår i fjor, og har flere ganger blitt kåret til vinner. Hva sier vi om februar-tilbudet?

Publisert

Det første vi merker oss denne gangen er at Mamoz Data har bevisst valgt stillegående løsninger både med hensyn til kabinett og prosessorvifte. Det andre er at Mamoz gir det en stor harddisk, en rask Western Digital-disk på 160 GB. Ikke verst.

Hovedkortet støtter de raskeste 32-bits AMD Athlon-prosessorene, og prosessoren som sitter i denne PCen er en Athlon XP2500+. Det er oversikten svakeste denne gangen, men forvent likevel god ytelse. Hovedkortet støtter derimot ikke serialATA, og Firewire-porter får du ikke uten å installere tilleggskort.

Grafikken sørger den raske Radeon 9600-brikken fra ATI for, og er et supert valg for alle som er opptatt av å spille de siste 3D-spillene uten å ruinere seg. Naturligvis er også en grei DVD-brenner på plass, og du får også med bra programpakke - med blant annet Norton Internet Security og OpenOffice.org (gratisalternativet til Microsoft Office) kommer ferdig installert.

Alt i alt nok et meget godt tilbud uten store kompromisser, der höjdaren nok må sies å være grafikkløsningen og den store harddisken denne gangen.

Pris uten skjerm: 6.995 kroner inkl mva.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer