Mamoz Data 2004-03

Det er ikke mange måneder PCer fra Mamoz Data ikke har vært blant våre favorittilbud. Hva sier vi denne gangen?

Publisert
Mamoz Data 2004-03

Mamoz Data er den ene av to leverandører som har satset på en AMD Athlon 64-basert PC denne gangen. Denne plattformen er optimalisert for fremtidens 64 bits programkode, men de fleste tester konkluderer med at ytelsen i de aller fleste forhold er like god eller bedre enn Pentium 4 og 32 bits utgaven av Athlon-prosessoren allerede i dagens programmer og spill. Både prosessoren og de fleste hovedkortene er normalt dyrere enn sammenlignbare P4 og Athlon 32-løsninger.

Til tross for dette holder PCen fra Mamoz mål på de fleste områder. Her får du for eksempel både 512 MB minne, en romslig 160 GB harddisk, hele 8 USB2.0-porter, firewireporter, og for øvrig har hovedkortet støtte for både RAID og SerialATA-harddisker. Mamoz Data har sørget for å bruke støysvake kjøleløsninger.

Grafikken besørges av en Radeon 9200-brikke på 128 MB. Den gir god ytelse i de fleste situasjoner, også i mange nye spill, selv om de mest hardbarkede spillerne vil rynke på nesen. Til alt annet bør den holde i massevis.

PCen leveres med norsk Windows XP Home edition, Norton Internet Security (brannmur, antivirus mm) og OpenOffice kontorsuite, så her er det bare å sette i gang å jobbe når du har pakket ut PCen.

Velger du PCen uten skjerm, blir prisen 7.999 kroner. Vil du ha den levert med en foreslått 19" CRT-skjerm, blir prisen 9.245 kroner dersom du går for Mamoz Data sitt tilbud.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i mars 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer