Mamoz Data 2004-04

Mamoz Data tok oversikten som en storm mot slutten av fjoråret, og fikk flere topplasseringer. Nå er vi ferdig med 1/3 av 2004, og hva kan Mamoz by på denne gangen?

Publisert
Mamoz Data 2004-04

Vi har tidligere berømt Mamoz Data for bra design på PCene, denne gangen har de valgt en løsning med lys skjerm og tastatur og svart kabinett. Andre har vært flinkere å kombinere denne gangen, synes vi. Men vi er selvsagt opptatt av innmaten, og der skuffer ikke Mamoz Data denne gangen heller.

I likhet med Komplett.no satser de på en kraftig 64-bits prosessor fra AMD, helt klart en fremtidsrettet og klok løsning. Hovedkortet har 8 USB2.0-porter, men dessverre ingen Firewire-porter. Vi merker oss at det "bare" er 3 ledige PCI-plasser til videre utbygging.

Det mest oppsiktsvekkende er kanskje den svære harddisken på 200 GB. Den er dessuten av den svært kjappe sorten, fra produsent Maxtor. DVD-brenneren tar både DVD-R(W) og DVD+R(W), og topphastigheten på brenning av R-plater er 8x.

Grafikkløsningen er heller ikke til å rynke på nesen av, det er et Geforce FX5700-basert kort som tåler sammenligning med ATI Radeon 9600 - dvs gir svært god ytelse i de seneste spillene i oppløsning 1280 x 1024 (som passer LCD-skjermen).

Skjermen har innebygd høyttalere, men Mamoz Data vil i likhet med de fleste andre (med unntak av Komplett.no og PCutstyr.no) ikke avsløre hvem produsenten er.

PCen leveres med sikkerhetsprogramvare fra Symantec, OpenOffice (gratis kontorsuite), ett spill mm. Så her er det bare å sette i gang!

Pris uten skjerm: 7999 kroner inkl mva. Med foreslått 19" CRT-skjerm koster denne pakken 9.245 kroner inkl mva.

Klikk her for tekniske detaljer, lenke til butikken, samt leverandørens argumenter for denne PCen.

Sammenligne

Klikk her for å sammenligne denne PCen mot de andre i oversikten

Tilbake til pristest-forsiden

Her er vårt PC-valg i april/mai 2004!

[Ugjyldig objekt (debatt)]

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer