Mamoz Data 2004-09

Mamoz Data har presentert mange imponerende tilbud i DinSides PC-oversikt. Her er deres beste september-tilbud!

Publisert

PCen fra Mamoz har absolutt et bra design i sort og grått, og høyttalere, tastatur og mus matcher skjerm og kabinett meget bra. I tillegg får du med en matchende ekstern minnekortleser som plugges i en ledig USB-port.

På innsiden sitter en AMD Athlon 64-prosessor (3000+) og et meget avansert hovedkort med det nye nForce3-brikkesettet fra Nvidia, som allerede har rukket å få meget gode skussmål i uavhengige tester. Brikkesettet har blant annet integrert brannmur, og utnytter mulighetene som ligger i denne 64-bits arkitekturen, blant annet med hensyn til regulering av klokkefrekvens, meget bra. Arbeidsminnet er på 512 MB, i likhet med de fleste andre i denne oversikten.

Hovedkortet har innebygd nettverkskort, samt støtte for SerialATA. Harddisken kommuniserer med PCen via dette grensesnittet, og er en rask og romslig disk (200 GB)fra Western Digital. DVD-brenneren er levert av Lite-ON, og der rimelig kjapp. Den tar dessuten tolags-plater (8,5 GB kapasitet). Diskettstasjon får du også.

Grafikkløsningen fra Nvidia er over middels kraftig, og gjør en god jobb med de nyeste spillene i skjermens oppløsning på 1280x1024 piksler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer