Mamoz Data 2004-11

Mamoz er kjent for å levere gode PC-tilbud i oversikten vår, og november-tilbudet er kanskje det aller beste noensinne fra den kanten.

Publisert

Kabinettet fra ColorsIT er grått og sort, absolutt en pen og gjennomført design vil vi si. Det mankerer ikke på tilkoblinger - totalt 8 USB-porter og 4 Firewire-porter er ikke hverdagskost.

Hovedkortet er meget avansert, og har faktisk innebygd brannmur i maskinvare. Det har også RAID- og SerialATA-støtte, og byr på godt med utbyggingsmuligheter. Socket 754-hovedkort erstattes nå av Socket 939, som blant annet kan by på bedre minneytelse (ved bruk av to minnebrikker), og som kommer til å støtte enda raskere prosessorer i fremtiden. Det betyr i klartekst at det finnes mer fremtidsrettede hovedkort på markedet.

Imponerende

Prosessoren er en kjapp Athlon 64 3200+, og med hele 1 GB minne skulle ikke oppgraderingsbehovet melde seg med det første. Vi merker oss også at Mamoz Data samtidig byr på oversiktens aller største harddisk, en rask WD-disk på 250 GB. DVD-brenneren er rask og tar alle formater.

Grafikkortet, et Geforce FX5900XT-basert kort fra Gigabyte, vil sørge for meget gode spillopplevelser for entusiastene. Dette er et av oversiktens desidert raskeste kort denne gangen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer