Mamoz Data 2005-03

Ingen har vunnet i denne sammenligningen oftere det siste året enn Mamoz Data. Klarer de å gjenta suksessen fra januar?

Publisert

En stilren og pen PC i sort og grått nok en gang fra Mamoz Data, og vi merker oss den særdeles kraftige strømforsyningen på 500W. Da slipper du å bekymre deg for å gå "tom" for strøm, selv med utstrakt utbygging i fremtiden. Trådløst tastatur og mus kan vi også like!

Hovedkortet benytter det nyeste brikkesettet fra Nvidia; nForce4. Det betyr blant annet støtte for PCI-Express standarden, som tidligere kun var å finne på Intel-baserte PCer. I praksis har dette mest å si for fremtidige oppgraderinger, da PCI-Express er en mer fremtidsrettet løsning både med hensyn til grafikk (avløser AGP) og tilleggskort (avløser PCI). Godt med tilkoblinger finner du også, 8 USB-porter og 2 Firewire-porter (800 Mb/s).

Prosessoren er en AMD Athlon 64 3200+, som i de fleste andre tilbudene denne gangen. Dette er en meget kraftig prosessor som sørger for topp ytelse i nær sagt alle oppgaver den blir satt til å utføre. Når PCen i tillegg har 1 GB minne, kan du forvente et meget effektiv arbeidsjern. Vi merker oss at Mamoz-PCen er utstyrt med en særlig stillegående prosessorvifte.

Harddisken rommer 250 GB med data, så her trenger du ikke bekymre deg for å få plassproblemer med det første. Du får naturligvis også med en tolags DVD-brenner, og diskettstasjon - om ikke annet enn for nostalgiens skyld. Som om ikke det var nok - en kortleser følger også med, denne leser de aller fleste minnekorttypene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer