Mamoz Data 2008-02

Lenke til butikken

Publisert

.
Mamoz har satset på prosessoren Q6600 - Intels populære firekjerner - og gjør slett ikke noe galt i det. Koding og dekoding av for eksempel video vil gå mer effektivt, og massiv multitasking går lekende lett. For "vanlig" bruk og spilling vil derimot en raskere tokjerneprosessor gi bedre ytelse. Quad-prosessoren genererer også mer varme.

Harddisken er på hele 750 GB, mens hovedkortet (Gigabyte GA-P35-S3L) mangler detaljer som eSATA, FireWire og RAID.

Grafikkortet er et GeForce 8800 GT - såkalt "TurboForce Edition" - fra Gigabyte som har en stillegående Zalman-kjøler (ikke det at standardkjøleren lager mye bråk dersom du har god lufting i kabinettet) og er overklokket fra fabrikken. Det vil i så fall kompensere for at den kun har 256 MB grafikkminne.

Mamoz' tilbud har en 20" skjerm, ikke 22" som vi finner på de andre. Oppløsningen er dog den samme.

Mamoz Data 2008-02

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikker du her.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

Du kan også sammenligne PC-tilbudene side om side.


Klikk lenkene under for å se de andre PCene i denne månedens sammenligning:


Datakjeden februar
Komplett.no februar
Mamoz Data februar
MPX februar
Multicom februar
Netshop februar
PCutstyr.no februar
PS.no februar

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer