Mamoz Data 2008-02

Lenke til butikken

Publisert

.Mamoz har satset på prosessoren Q6600 - Intels populære firekjerner - og gjør slett ikke noe galt i det. Koding og dekoding av for eksempel video vil gå mer effektivt, og massiv multitasking går lekende lett. For "vanlig" bruk og spilling vil derimot en raskere tokjerneprosessor gi bedre ytelse. Quad-prosessoren genererer også mer varme.

Harddisken er på hele 750 GB, mens hovedkortet (Gigabyte GA-P35-S3L) mangler detaljer som eSATA, FireWire og RAID.

Grafikkortet er et GeForce 8800 GT - såkalt "TurboForce Edition" - fra Gigabyte som har en stillegående Zalman-kjøler (ikke det at standardkjøleren lager mye bråk dersom du har god lufting i kabinettet) og er overklokket fra fabrikken. Det vil i så fall kompensere for at den kun har 256 MB grafikkminne.

Mamoz' tilbud har en 20" skjerm, ikke 22" som vi finner på de andre. Oppløsningen er dog den samme.

De viktigste tekniske detaljene for denne datamaskinen finner du i oppsummeringsboksen under. Ønsker du mer inngående detaljer, klikker du her.

Når du er ferdig kan du gå tilbake og stemme på den eller de maskinene du mener skal testes. Men husk å se gjennom alle tilbudene før du bestemmer deg. Direktelenker til de andre tilbudene finner du under oppsummeringsboksen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer