Månedens PCer på testbenken

Vi har nå tatt for oss de utvalgte PCene fra september-oversikten, og sjekket dem grundig. Her er vår rapport.

Publisert
Sist oppdatert

Hva er viktig når man skal kjøpe PC? Det er det svært mange meninger om, avhengig av interesse, bruksområder, budsjett og teknisk kunnskap. De PCene som er valgt ut i vår månedlige prissammenligning, er beregnet på å dekke mange behov, som er typisk for en familie med "barn" i flere aldersgrupper (inkludert "voksne").

Maskinen er tenkt brukt til noe mer enn mindre krevende oppgaver som epost, Internett, tekst og hjemmearbeide med standardprogrammer. Derfor er maskinene utstyrt med kortleser som er praktisk for alle som har digitalkamera, og de har FireWire-tilkobling for bruk sammen med DV-kamera. De har dessuten DVD-brenner for både avspilling og brenning av filmer, og ganske stor lagringsplass for de som er interessert i lyd og bilde.

De som er interesserte i PC-spill er også tilgodesett med et grafikkort som er kraftigere en de integrerte løsningene som vi finner på de aller rimeligste PCene.

Mange er også opptatt av at maskinen skal kunne oppgraderes etter hvert, gjerne med større lagringskapasitet i form av ekstra harddisker. Noen vil også ha muligheten til å installere en ekstra DVD-enhet, for å kunne kopiere forskjellige typer plater direkte uten å måtte mellomlagre på harddisk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer