Månedens PCer på testbenken

Vi har nå tatt for oss de utvalgte PCene fra november-oversikten, og sjekket dem grundig. Her er vår rapport.

Publisert
Sist oppdatert

Det er nå et par måneder siden forrige PC-test, og vi har testet fire nye PCer fra november-oversikten.

Maskinene er ikke dramatisk forskjellige fra de forrige vi testet, siden de stadig henvender seg til de samme brukergruppene. Men vi mener å se en tendens til at PCene trekker litt i to retninger. Noen maskiner henvender seg i stor grad til de som er interessert i god ytelse på avanserte spill. Det innebærer at de har et kraftigere grafikkort, som koster rundt en tusenlapp mer enn de som sitter i de andre maskinene i testen.

Den andre gruppen bruker da denne summen til å ruste opp andre komponenter, eller setter ganske enkelt ned prisen med en tusenlapp.

Hva som er det riktige valget vil da være opp til den enkelte.

Utover dette er alle november-PCene som ble stemt inn til test utstyrt med AMD Athlon 64-prosessorer. Hastigheter og modeller varierer, og en av kandidatene er utstyrt med den nyeste og mer avanserte utgaven, for 939-pinners sokkel.

Alle maskinene har utbygningsmuligheter både for flere lagringsenheter og for internt tilleggsutstyr som monteres i PCI-kortplasser. Det er likevel forskjeller - noen kabinetter har langt flere plasser enn andre og ledige PCI-plasser varierer også. For de aller fleste brukere vil behovet for utbygging være tilstrekkelig uansett hvilken PC som velges. Men ønsker du 4 DVD-brennere eller 6 harddisker, så finnes det altså muligheter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer