Mange nye MP3-spillere

MP3-spilleren Rio fra Diamond Multimedia har fått mest oppmerksomhet i media, siden den ble forsøkt stoppet av platebransjen. Men det kommer mange flere spillere.

Mange nye MP3-spillere
Publisert

MPMan var den første MP3-spilleren som ble lansert. Allerede før sommeren skrev DinSide om dette nye konseptet. Den enkle modellen, MP-F10, som finnes i to utgaver med fast minnekapasitet på enten 16 eller 64 MB, har nå vært i salg i flere måneder.

Men Saehan Information Systems Inc. ligger ikke på latsiden. De kommer med en rekke modeller som tilbyr både utskiftbare minneløsninger, andre lagringsmedia og opptaksmuligheter. Her kan du se en liten oversikt over de nye modellene som kommer i løpet av 1999.

Flash-minne: MP-F20

I størrelse er denne like kompakt som den første MPMan. Den måler 110 x 133 x 30 mm og vier bare 80 gram. 32 MB flash-minne er innebygget, og det er i tillegg plass til et 32 MB SmartMedia-kort. Denne typen kort er etter hvert svært utbredt, bl.a. brukes de i mange digitale kameraer.

I motsetning til MP-F10, er det ikke nødvendig med noen dokkstasjon for tilkobling til PC, det følger med en spesiell overgang til parallellkabelen.

Mikrofon: MP-F30

Denne modellen har mikrofon og kan dermed brukes som meldingsopptaker. I tillegg kan du laste ned telefonnumre og huskelister fra PCen og søke i disse, i tillegg til avspilling av MP3-filer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.