Maskinen som kan alt?

En ultrakompakt harddiskbasert enhet som både kan spille av og ta opp lyd, bilder og video? Vi har sett på tilleggsutstyr til Archos Multimedia 20

Maskinen som kan alt?
Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere testet Archos Multimedia 20, en liten digital jukeboks som inneholder en 20 GB harddisk og kan spille av både lyd og video. Denne artikkelen kan du lese her.

Men det er ikke bare avspilling som denne boksen håndterer. Som nevnt i den første artikkelen kan man ta opp lyd direkte på harddisken, enten med den innebygde mikrofonen, eller med eksternt analogt eller digitalt utstyr. Dette gjør den egnet både til intervjuer og til enkle reportasjer.

Men Archos gir seg ikke med det.

Foto og video

Multimediamaskinen er utstyrt med USB 1.1, men har også en dataport hvor du kan koble til spesielle overgangskabler til USB 2.0 eller FireWire. Da går overføringen fra PC mange ganger raskere.

Men i stedet for å være avhengig av PC for å hente inn mediadata, kan du koble til en kortleser på dataporten. Det leveres løsninger både for SmartMedia og Compact Flash, vi sjekket ut den siste.Bruken kunne ikke vært enklere. Du tar av gummibeskyttelsen og kobler til kortleseren, som snapper på plass. Så er det bare å sette i CF-kortet, og den leser også IBM MicroDrive, det sjekket vi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer