Maskinen som spiller "alt"

Harddiskopptakeren DP-558 fra KiSS får nå støtte for den aller beste MPEG4-varianten, Nero Digital. Vi har testet.

Maskinen som spiller "alt"
Publisert
Sist oppdatert

Spilleren ble første gang testet av oss i fjor høst, og er etter vår mening kanskje den mest komplette stueløsningen på markedet akkurat nå, dersom du er ute etter en boks for TV-opptak, samt avspilling av musikk, bilder og video. Dette skyldes først og fremst støtte for haugevis av digitale musikk- og videoformater, inkludert MP3, Ogg Vorbis, WMA, DivX, Xvid mm, og det faktum at spilleren kan kobles til PC-nettverket. Dermed kan filer streames eller overføres til og fra den innebygde harddisken, enten fra andre PCer eller fra Internett.

Du kan lese testen vår her, og vår oppdatering her.

Overlegent

Det fine med moderne DVD- og multimediespillere, er at de fleste kan oppgraderes gratis ved å laste ned en fil som brennes til CD og puttes i spilleren. Dermed kan feil bli rettet, og i mange tilfeller introduseres nye funksjoner, for eksempel støtte for nye musikk- og videoformater. Siste oppdatering til KiSS DP-558 gjør den i stand til å spille av MPEG4-varianten Nero Digital, som i uavhengige tester har vist seg overlegen DivX og Xvid på de fleste områder. Formatet har for eksempel støtte for flere lydspor, 5.1-lyd, flere undertekster, og kapittelinndeling som på en DVD. Konvertering fra andre digitale formater til Nero Digital (.mp4), går dessuten langt raskere enn til DivX/Xvid ved hjelp av programmet Nero Recode.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer