Matrox Marvel G200: 14 funksjoner i samme grafikkort.

Matrox Marvel G200 tilbyr kraftig 2D- og 3D-grafikk. I tillegg kan kortet også håndtere TV og video, og siden prisen er overkommelig, kan det godt tenkes av Matrox har en storselger på gang.

Matrox Marvel G200: 14 funksjoner i samme grafikkort.
Publisert

Matrox Marvel G200 er det tredje kortet basert på den nye grafikk-prosessoren MGA-G200. G200 betjener både 2D og 3D grafikk, og er en av de raskeste på markedet. I tillegg inkluderer kortet muligheter for å spille inn film på harddisken i MJPEG-formatet, og redigere innspillingene.

Enkel videoredigering

Matrox Marvel inkluderer videoredigeringsprogrammet Avid Cinema. Ved hjelp av dette brukervennlige programmet kan man ta opp og komprimere videoklipp, som så kan redigeres med diverse verktøy. Det er også enkelt å legge til ulike spesialeffekter, lydspor og lignende. Den ferdige filmen kan så avspilles direkte på TV, lagres på CD eller overføres til en videokassett. I esken finner man en ekstern A/V tilkoblingsenhet for enklere videotilkobling.

Kortet inkluderer også programvare for videokonferanse, bildebehandling (Photo Express) samt 3D-spillet Toxic Trouble.

Høy grafikkytelse

G200 prosessoren tar seg av både 2D og 3D grafikk, hvilket betyr at Marvel er det eneste grafikkortet datamaskinen din trenger. I 2D modus støtter kortet oppløsninger opp til 1920x1200 punkter med flimmerfritt bilde. I 3D tåler kortet opp til 1600x1200 punkter med 16 bits farge. På TV er grensen 1024x768, samt alle ekstrafunksjoner og spesialeffekter som tåke, lyseffekter, anti-aliasing etc.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.