Max Payne 2 nærmer seg

Oppfølgeren til flotte Max Payne er på trappene, og stadig mer informasjon dukker opp på internett.

Publisert
Sist oppdatert

Max Payne 2 nærmer seg

  1. Max Payne 2 skjermbilder
Max Payne 2 nærmer seg


Høsten 2003 er den foreløpige lanseringsdatoen for Max Payne 2, oppfølgeren til tredjepersonseventyret som overrasket oss sommeren 2001 (les vår anmeldelse her). Kombinasjonen av flott grafikk, svært seriøs tematikk og brutal action imponerte oss, og oppfølgeren lover mer av det gode.

Selv om mye av innholdet i oppfølgeren fremdeles holdes hemmelig, er det klart at det er nok en gang snakk om en mørk og dyster historie. Max Payne blir igjen beskyldt for mord, og en kjærlighetshistorie er det også plass til. Spillet vil nok en gang foregå i New Yorks bakgater, og vi vil møte tungt bevæpnede gjenger og andre uhyggelige personligheter. Bullet Time-effekten er tilbake, og vi forventer oss enda mer styliserte spesialeffekter.

Ut fra skjermbildene som er sluppet, virker det som om grafikken er dramatisk forbedret, og kan lett måle seg med kommende titler som Half-Life 2.

Husk å sjekke den offisielle siden til spillet som snart vil oppdateres med ny informasjon.

Klikk her for flere skjermbilder fra spillet!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer