Maxthon 2.0

Denne nettleseren tar det beste fra Internet Explorer og gjør det bedre.

Publisert
Sist oppdatert

Den er blitt lastet ned mer enn 141 millioner ganger, men likevel lever den ganske anonym i skyggen av Internet Explorer, Firefox og Opera. Maxthon er forresten egentlig ikke en fullverdig nettleser, den er nemlig bygd på kjernen i Internet Explorer. Det betyr at sidene du besøker vil se ut og oppføre seg som i Internet Explorer, men innpakningen og funksjonaliteten er utvidet og til dels annerledes.

Og innpakning og funksjonalitet kan ha svært mye å si for totalopplevelsen når du surfer på nettet. Menyene er for eksempel ulike, du finner en rekke valg du ikke finner i "standard" Internet Explorer, og du kan sortere og behandle arkfaner på helt nye måter.

Split screen

En funksjon som er spesielt nyttig for deg som har fått deg høyoppløselig bredskjerm, er muligheten til å splitte nettleservinduet i to. På den måten kan du enkelt ha oppe to nettsider samtidig side om side. Nyttig for eksempel når du følger med på fotballkampen på TV2Sport samtidig som du leser DinSide. Dette er ikke mulig verken i Firefox eller Internet Explorer uten videre, men Opera har hatt denne muligheten lenge.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer