McAfee QuickClean

En installasjon av Windows kan bli temmelig "grisete" etter en tid. Programmer, surfing og egne mer eller mindre vellykkede justeringer kan alle påvirke oppsettet og legge igjen ulikt søppel. McAfee QuickClean er verktøyet som kan rydde opp.

Med enkle småprogrammer kan QuickClean rydde opp på PCen. Det er også en mer avansert modus. Klikk her for å se et skjermbilde av avansert modus.
Med enkle småprogrammer kan QuickClean rydde opp på PCen. Det er også en mer avansert modus. Klikk her for å se et skjermbilde av avansert modus. Vis mer
Publisert

McAfee QuickClean er en ny samling småprogrammer som kan rydde opp i ulike deler av Windows-installasjonen din. Du kan fjerne programmer på en enkel og komplett måte, du får flere veivisere for å fjerne unødvendige filer på harddisken, du får hjelp til å finne duplikater av snarveier/ filer, og du kan få hjelp til å rydde i registeret. Sistnevnte er selvsagt alltid forbundet med risiko, og bør ikke gjøres med mindre du har tatt sikkerhetskopi først.

Fjerner søppel

QuickClean rydder opp i midlertidige Internett-filer (cache), snarveier som ikke peker til noe lenger, fragmenter av filer, registerfilene, temp-katalogen i Windows og til og med epost som kan slettes (f.eks. mappen med sendt epost). Alt dette kan selvsagt gjøres manuelt, men akk så mye enklere å starte et lite program som fikser jobben.

Et tillegg som QuickClean tilbyr som du ikke kan gjøre selv, er muligheten til å overskrive slettede data på disken (McAfee Shredder). Normalt kan nemlig filer som er slettet hentes frem igjen lenge etter at de er slettet fra disken. De mest paranoide vil nok sette pris på å få en mulighet for å slette dataene for godt...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer