Mechwarrior 4

Den velkjente og respekterte Mechwarrior-serien er nå under Microsofts kontroll. Men frykt ikke, det nyeste spillet i serien er muligens det beste.

Publisert

Mechwarrior er i mange kretser en nesten legendarisk spillserie, som i sin tid begynte som et vanlig brettspill. Mechwarrior-universet ble etter hvert overført til PCen, som så langt har resultert i fire populære spill.

Mechwarrior-serien har en ganske turbulent historie, i og med at alle de fire spillene ble utviklet og publisert av forskjellige selskaper. Nå er lisensen tilbake hos de originale skaperne FASA Interactive, og med Microsoft i ryggen har de klart å skape et meget underholdende spill.

Bakgrunnen for Mechwarrior 4: Vengenance er annerledes enn i de tidligere spillene – i denne omgang er det ditt oppdrag å hevne deg på den onde Steiner-klanen, som har angrepet din planet. Og siden det er Mechwarrior vi snakker om her, setter du deg inn i en gigantisk robot og løper ut på slagmarken med raketter, lasere og maskingevær.

Det er lurt å gå gjennom treningsoppdraget først, siden kontrollsystemet for Mech-robotene er ganske komplisert, spesielt hvis du ikke har spilt Mechwarrior før. Utviklerne har redusert antallet kontroller i forhold til de tidligere spillene, men du må fortsatt lære deg å styre robotens overkropp, håndtere våpensystemene og andre funksjoner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer