Tips til Fantasy Premier League - Better FPL

Med denne bør du bli enda litt bedre i Fantasy

Nyttig Chrome-utvidelse for deg som spiller Fantasy Premier League.

BLI BEDRE: Med nettleserutvidelsen Better FPL, får du mer informasjon på nettsidene til Fantasy Premier League. Foto: Pål Joakim Pollen
BLI BEDRE: Med nettleserutvidelsen Better FPL, får du mer informasjon på nettsidene til Fantasy Premier League. Foto: Pål Joakim Pollen Vis mer
Publisert

Årets Premier League-sesong er i gang, og til helgen er det duket for tredje runde av totalt 38 frem mot mai neste år.

Over fem millioner spiller

Stadig mer populært blir det offisielle «Fantasy premier league»-spillet (FPL), som i år har 5,2 millioner spillere fra hele verden. I den offisielle norske ligaen er det i år registrert drøye 159.000 nordmenn.

Her skal man sette opp sitt «drømmelag», med begrenset budsjett (£100M) og visse begrensninger, som maks tre spillere fra samme lag, og en forhåndsbestemt miks av målvakter, forsvarsspillere, midtbanespillere og angripere. Spillerprisene følger børsprinsippet, og det gjelder definitivt å følge med på skader, vanskelighetsgrad på kommende kamper og den slags.

Mange setter opp en egen privatliga i kompisgjengen, på jobben og så videre. I fjor ble spillet også «portert» til den norske Eliteserien, i form av Eliteserien fantasy.

Se mer på nettsidene

Å sette opp laget og følge med på prestasjonene kan du gjøre både fra mobilapp og fra PC. Dagens tips går på sistnevnte, og foreløpig er du nødt til å bruke nettleseren Chrome.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer