Med kloa i iPod Shuffle

iPod Shuffle er virkelig bitteliten, og veier nesten ingenting. Vi stod i kø i en halvtime, og fikk til slutt kloa i Apples siste musikkspiller. Her er førsteinntrykkene våre.

Med kloa i iPod Shuffle
Publisert
Sist oppdatert

På Apple sin MacWorld-utstilling var det lange køer og mye venting for å få prøve de siste produktene til selskapet. IPod shuffle var selvfølgelig intet unntak - men allerede nå kan vi konstatere at det var verdt ventingen.

IPod Shuffle lar seg vanskelig beskrive, bortsett fra at den er veldig lett og veldig liten. Den kommer i to utgaver; en med 512 MB minne, og en med 1 GB. Vi antar at den veier noe i overkant av to tyvemynter - om ikke mindre. Overflaten er også helt jevn, og består av den samme typen blankpolerte, og reflekterende, plasten som den klassiske iPoden gjør.

Dette gjør den ikke minst vanskelig å fotografere under mindre enn optimale forhold, og vi beklager derfor bildekvaliteten i denne reportasjen. Bildene er her.

Savnet ikke skjermen

Mangelen på en liten visningsskjerm synes vi ikke var særlig påtagelig. For det første vet vi vanligvis hva som er på spilleren vår, og kjenner raskt igjen låten når den kommer. Det blir ikke problemer før vi, som da vi prøvde minispilleren i dag, hører på noen andres musikksamling.

Kontrollene på spilleren er plassert relativt smart, og er ganske intuitive i bruk. I midten av "hjulet," (som ikke er et hjul) ligger spill/pause-knappen, og den er omgitt av knapper for frem- og tilbake på den vannrette aksen, og opp og ned-knapper for lyden på den loddrette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer