Medal of Honor: European Assault

Nok et krigsspill? Har vi ikke fått nok nå? Tydeligvis ikke, for Medal of Honor-serien fortsetter på konsollene, og stiller faktisk sterkere enn på lenge. European Assault er gøy, men har flere dårlige trekk - les vår anmeldelse!

Publisert
Sist oppdatert

Medal of Honor-serien begynner å bli ganske ærverdig - den går tross alt tilbake helt til 1999 og den første PlayStation. De siste årenes renessanse av serien har introdusert milioner til en cinematisk opplevelse av krigen, og samtidig skapt en ny sjanger i seg selv. Det er tross alt ikke få krigspill på markedet for tiden, fra Call of Duty til Brothers in Arms.

Mens PC-versjonene av Medal of Honor har vært jevnt over bra, har konsollspillene vært av laber kvalitet (Rising Sun er et godt eksempel). Klarer EA fremdeles å lage et bra konsollsentrisk Medal of Honor-spill?

Svaret er ja, for det meste. European Assault er et fengende spill, og vi hadde det for det meste moro når vi spilte det - men det skjuler ikke det faktum at det er mye feil med spillet.

MOH: EA består først og fremst av en enkeltspillerkampanje som inneholder fire oppdrag - som igjen er delt opp i flere brett. Hver av de fire oppdragene foregår i forskjellige, geografiske områder - Russland, Frankrike, Nord-Afrika... Alt er selvsagt basert på historiske fakta, og mellom oppdragene får vi se flotte filmklipp hentet fra krigens arkiver. Presentasjonen er uten tvil spillets sterke side.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer