Medal of Honor: Frontline

Det er liten tvil om at Medal of Honor-spillene har gitt oss innblikk i hvordan det var å kjempe under annen verdenskrig. Spørsmålet er - lever det nye PS2-kapittelet opp til seriens rykte?

Publisert
Sist oppdatert

Medal of Honor-spillene dukket først opp på den originale PlayStation-maskinen, men det er først etter den svært suksessfulle PC-utgaven (Medal of Honor: Allied Assault), som kom ut tidligere i år, at serien virkelig er blitt et hett navn. Nå kommer Medal of Honor til PlayStation 2, med like intens action som vi opplevde med PC-utgaven.

For de uinnvidde: Medal of Honor-spillene er historisk korrekte fortellinger fra annen verdenskrig, og både i PC- og PS2-utgaven spiller du en amerikansk soldat som får en rekke oppdrag som egentlig har lite sammenheng med hverandre, men har variasjon nok til å holde på oppmerksomheten. Du vil måtte snike deg rundt i tyske baser, sprenge tanks, skjule deg i ubåter og eskortere andre soldater. Og ja, det berømte Omaha Beach-brettet er også med i PS2-versjonen.

En variert opplevelse

Ikke misforstå: Medal of Honor til PS2 er ingen direkte port av PC-spillet. Det er imidlertid svært mange likheter, siden konseptet praktisk talt er det samme. Mange av brettene i PS2-utgaven er variasjoner av oppdragene fra PC-spillet, men de er forskjellige nok til at innholdet ikke gjentar seg for mye.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer