Medal of Honor: Spearhead

Medal of Honor har solgt i bøttevis, og da må man jo lage en utvidelsespakke. Men vil vi virkelig betale penger for noe som er over på fire timer?

Publisert
Sist oppdatert

Medal of Honor for PC kom ut på begynnelsen av 2002, og var på mange måter et svært nyskapende spill. Vi ble kastet rett inn i annen verdenskrigs knallharde realisme, og fikk oppleve dens grusomheter på nært hold. Det eneste vi savnet var en skikkelig bakgrunnshistorie og mer interaktivitet, men som en intens historietime fungerte spillet utmerket.

Nå har altså utviklerne sluppet en utvidelsespakke, som inneholder både en enkeltspillerkampanje og nye flerspillervarianter.

Bak fiendens linjer

Det hele begynner med en svært imponerende og intens introduksjon - du og dine kamerater blir satt inn bak de tyske styrkene, samtidig som resten av de allierte stormer Omaha Beach. Vi starter allerede i flyet, sjekker utstyret og hopper ut midt i en inferno av styrtende fly, andre fallskjermshoppere, luftvernild og eksplosjoner. Etter et kort fall lander vi i et hus, og der tar du over styringen.

Enkeltspillerkampanjen er svært kort, og erfarne spillere vil skyte seg gjennom spillet på noen timer. Heldigvis er de få brettene nesten mer underholdende enn brettene i originalspillet. Utviklerne har tatt de beste elementene av Allied Assault, og fjernet de irriterende delene. Så, det er ingen umulige snikskytter-brett her, ingen kjedelige oppdrag, bare ren krigsaction. Vi hadde det definitivt mer gøy med disse banene enn med de fleste av oppdragene i originalspillet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer