Medal of Honor

Endelig er det her, dette etterlengtede krigseposet fra Electronic Arts. Vi tok på oss kamuflasjedrakta og tok en tur tilbake i tid.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har lenge gledet oss til dette spillet, spesielt siden vi så den vanvittig imponerende Omaha Beach-sekvensen på fjorårets E3-messe. Vi fikk med oss alt som var av skjermbilder og forhåndsomtaler, og endelig kom dagen da vi faktisk fikk sjansen til å prøve det selv.La oss imidlertid først se litt på bakgrunnen for spillet. Medal of Honor-serien startet sitt liv på PlayStation, og kom i to utgaver som fikk strålende kritikk. Hele Medal of Honor-universet er basert på en historisk korrekt fremstilling av annen verdenskrig, og dette gjelder også denne nyeste PC-utgaven. Du spiller en amerikansk soldat ved navn Mike Powell, og du kommer til å måtte klare deg gjennom flere forskjellige og tøffe prøvelser i løpet av spillet.

Konsollrøttene til Medal of Honor kommer til syne allerede i hovedmenyen, som ikke akkurat er den letteste å manøvrere seg gjennom. Men du blir fort vant til dette, og da er det bare å komme i gang med spillet.

Uansett om du vil eller ikke, må du gjennom et treningsbrett før du virkelig får spilt. Der lærer du basisene av bevegelse og våpenbruk, og de aller fleste som har vært borti et førstepersonsspill vil finne treningsbrettet fullstendig unødvendig. Men på den annen side, Electonic Arts har satset på å nå et bredt spekter av spillkjøpere med Medal of Honor (det er bare å se på salgstallene), og mange av de potensielle kjøperne er kanskje ikke helt vant med førstepersonsformatet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer