Media Center 9.0 - Jukebox med TV

J River er tilbake med et nytt jukebox-program, som ikke bare spiller musikk og organiserer filer, men lar deg se på TV i tillegg.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere stiftet bekjentskap med programmet Media Jukebox fra J. River, som var full av funksjoner og gjorde solid inntrykk. Ting har imidlertid forandret seg siden den tid, og vi har sett mange programmer som byr på bedre brukeropplevelse.

J. River er nå tilbake med en ny, redesignet versjon av sitt jukebox. Denne gangen heter det Media Center, og har versjonsnummer 9.0.

Media Center er uten tvil fremdeles blant de mest funksjonelle jukeboxene som finnes. Det er selvsagt støtte for alle mulige musikkformater som MP2, MP3, WMA og Ogg Vorbis. Du kan kategorisere dine multimediafiler etter mange forskjellige kriterier som stemning, årstall, låtskriver eller hastighet på låtene. Du kan også inkludere bilder og videoklipp.

Ripping av CDer og brenning er naturligvis også mulig. Alt dette er forholdsvis enkelt, men vi har likevel sett mer brukervennlige løsninger.

TV på PC

Det kanskje mest interessante med den nye vesjonen av programmet er støtte for TV-titting og opptak. Det forutsetter at du har TV-kort, noe vi dessverre ikke hadde installert da vi testet programmet. Men i følge utviklerne av programmet skal du kunne se på TV gjennom Media Center 9.0, og ta opp dine favorittprogrammer. Det går an å programmere spilleren til å ta opp på visse tidspunkt, akkurat som på gode gamle videospillere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer