Media Center 9.0 - Jukebox med TV

J River er tilbake med et nytt jukebox-program, som ikke bare spiller musikk og organiserer filer, men lar deg se på TV i tillegg.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har tidligere stiftet bekjentskap med programmet Media Jukebox fra J. River, som var full av funksjoner og gjorde solid inntrykk. Ting har imidlertid forandret seg siden den tid, og vi har sett mange programmer som byr på bedre brukeropplevelse.

J. River er nå tilbake med en ny, redesignet versjon av sitt jukebox. Denne gangen heter det Media Center, og har versjonsnummer 9.0.

Grensesnittet kan være noe uoversiktlig
Grensesnittet kan være noe uoversiktlig Vis mer


Media Center er uten tvil fremdeles blant de mest funksjonelle jukeboxene som finnes. Det er selvsagt støtte for alle mulige musikkformater som MP2, MP3, WMA og Ogg Vorbis. Du kan kategorisere dine multimediafiler etter mange forskjellige kriterier som stemning, årstall, låtskriver eller hastighet på låtene. Du kan også inkludere bilder og videoklipp.

Ripping av CDer og brenning er naturligvis også mulig. Alt dette er forholdsvis enkelt, men vi har likevel sett mer brukervennlige løsninger.

TV på PC

Det kanskje mest interessante med den nye vesjonen av programmet er støtte for TV-titting og opptak. Det forutsetter at du har TV-kort, noe vi dessverre ikke hadde installert da vi testet programmet. Men i følge utviklerne av programmet skal du kunne se på TV gjennom Media Center 9.0, og ta opp dine favorittprogrammer. Det går an å programmere spilleren til å ta opp på visse tidspunkt, akkurat som på gode gamle videospillere.

Det er muligheter for redigering av låter
Det er muligheter for redigering av låter Vis mer


Det er videre et hav av lydinnstillinger, tilpasset forskjellige musikksjangere. Du kan legge på mange effekter, for eksempel ekstra bass, ekko og lignende.

Det største problemet med Media Center 9.0 er det relativt rotete grensesnittet, som tvinger deg til å bla gjennom mange menyer for å utføre ofte ganske grunnleggende funksjoner. Det er heller ikke det peneste programmet vi har sett.

På pluss-siden, har programmet ekstremt mange funksjoner, støtte for alle tenkelige filer og godt oversiktsverktøy.

Media Center 9.0 - Jukebox med TV


Hadde programmet vært helt gratis, ville vi anbefalt det som en svært komplett løsning. Men den fungerer bare i 30 dager, og etter det må du betale 39.98 dollar, som tilsvarer 300 kroner. Du kan laste ned programmet her.

Hvis du først skal bruke penger på et jukebox til din datamaskin, anbefaler vi først og fremst myMP3 Pro fra Steinberg. Det er den beste jukebox-pakken vi har sett hittil, og du kan lese vår test her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer