Media Center fra PS Data

PS Data lanserer mediesenter-PCer basert på Intels design og Microsofts Media Center 2005-programvare. Det eneste problemet er at sistnevnte ikke finnes på norsk enda.

Media Center fra PS Data
Publisert
Sist oppdatert

- Tundra MultiCenter vil skape en ny dimensjon i det digitale norske hjem, og garantert vekke en stor interesse i markedet. PS Data er tilfreds med å være først i Norge med en slik løsning, skriver selskapet i pressemeldingen sin - men det slettes ikke sikkert at de faktisk er de første med et MCE-produkt i Norge.

De er imidlertid først med en mediesentermaskin som bruker Intels egne maskinvare på både innsiden og utsiden. Intels Entertainment PC ble bygget av Intel som en demonstrasjon av de siste brikkesettene sine multimediaegenskaper - og har allerede funnet veien inn i mang en stue.

Skreddersydd for MCE

Den norske versjonen fra PS Data får blant annet DVD-brenner, TV- og radio-kort, X300-grafikk fra ATI, trådløst nettverk og fjernkontroll sammen med Windows XP Media Center Edition 2005 på engelsk.

Sammen med harddisker, minnemoduler og prosessorer fra PS Data, er det klart for å kjøre på som TV-server eller spillmaskin, med alle mulighetene som Media Center 2005 har å by på.

Per i dag tilbyr PSData tre forskjellige versjoner av Tundra MultiCenter - en med Celeron-prosessor, 512 MB minne og 80 GB harddisk til 11.995 kroner, én med Pentium 4-prosessor på 3,4 GHz, 1 GB minne og 250 GB harddisk til 15.495 kroner, og én med 3,6 GHz prosessor, 2 GB minne og 400 GB harddisk til 19.495 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.