Media Jukebox 12

Den ligner iTunes, men er mye kjappere og krever langt mindre ressurser.

Publisert
Sist oppdatert

Vi får stadig spørsmål fra iPod-eiere, som av forskjellige grunner lurer på om det finnes noen gode alternativer til iTunes for å synkronisere mediebiblioteket på PCen mot spilleren.

Så lenge det kun er snakk om musikkoverføring finnes det mange alternativer. Vår personlige favoritt har lenge vært MediaMonkey, som vi har omtalt ved flere anledninger, sist i denne artikkelen.

Mens vi venter på Amazon

Men det finnes også andre gode alternativer. Ett av de aller beste er helt gratis, og heter ganske enkelt Media Jukebox.

Programmet fungerer utelukkende mot musikk og podcaster (ikke video og bilder). Funksjonaliteten omfatter bibliotekfunksjon, samt CD-ripping og brenning, nedlasting fra Amazon MP3 Store (ikke tilgjengelig i Norge ennå, men fy flate som vi gleder oss) og overføring til nær sagt alt som kan krype og gå av MP3-spillere.

Les også: Microsofts skjulte mediespiller-skatt

Programmet er slett ikke noen nykommer på denne arenaen; siste versjon er faktisk den tolvte i rekken, men programmet har ikke alltid båret samme navn. Du har muligens hørt om J. River Media Center tidligere? Dette er storebroren til Media Jukebox, som blant annet byr på omfattende funksjonalitet mot all slags multimedia. Men i motsetning til Jukebox koster Media Center penger.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer