MediaMonkey 2.3

En av de beste musikkjukeboxene på markedet er kommet i ny versjon. At den i tillegg kan brukes uten at det koster en eneste krone, er nesten for godt til å være sant!

Publisert
Sist oppdatert

Det finnes et utall medieavspillere på markedet, de fleste av dem koster penger dersom du ønsker full funksjonalitet. Det finnes riktig nok også en betalbar utgave av MediaMonkey, men funksjonene her tror vi de færreste vil ha bruk for.

Komplett løsning

MediaMonkey setter musikksamlingen din (MP3, Ogg Vorbis, WMA med mer) i system. Du finner en rekke forskjellige innfallsvinkler til samlingen din, for eksempel fysisk plassering, album, artist, årstall, genre etc. I tillegg har programmet innebygd avspiller som bruker samme plugins som WinAMP.

Selvfølgelig har MediaMonkey også innebygd CD-ripper, og du kan rippe til formatene Ogg Vorbis, WMA og MP3 (LAME kodek). Du kan også brenne dine egne samle-CDer direkte fra programmet. I tillegg finnes mange andre små og fiffige funksjoner. Du får blant annet tilgang til en rekke musikkbutikker direkte fra spilleren, ikke bare én, slik flere av de andre store jukeboxene tilbyr.

Auto-tagging: noen bedre?

Og hvis du har mye "rot" i tagger og filnavn, er MediaMonkey løsningen. Versjon 2.3 har den beste tagge-funksjonen vi har sett noen gang. Du kan for eksempel merke av sporene som har mangelfull eller feil informasjon, høyreklikke, og velge "Auto tag from Amazon". Programmet leter deretter etter matchende informasjon fra Amazon sin musikkbutikk, og skriver tagger - inkludert bilde av plateomslaget, automatisk. Løsningen er svært rask og nøyaktig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer