MediaMonkey 3.0

NYHET: En av de aller beste musikkspillerne for Windows er klar i versjon 3.0.

Publisert
Sist oppdatert

Hvorfor bruke en annen mediespiller enn den som følger som standard i operativsystemet? Spørsmålet dukker ofte opp i forbindelse med omtaler av alternative mediespillere til Windows Media Player og iTunes. Flere funksjoner, rask respons og støtte for flere filformater er tre av argumentene, og her det MediaMonkey kommer inn i bildet.

Den populære musikkspilleren har høstet mange lovord de siste årene, blant annet her på DinSide, og flere i redaksjonen har benyttet MediaMonkey som standard musikkspiller i flere år.

Funksjonsrik og rask

I motsetning til Windows Media Player spiller ikke MediaMonkey film, kun lyd. Til gjengjeld er funksjonaliteten temmelig omfattende hva musikk, nettradio og podcaster angår. MediaMonkey kan brukes til å spille en rekke musikkformater (blant andre OGG, WMA, MPC, FLAC, APE, WAV, MP3, M4P/M4A/M4B), rippe CDer, brenne CDer, konvertere musikkfiler fra et format til et annet, streame lyd fra nettet og synkronisere musikk med iPod eller andre MP3-spillere, men først og fremst er MediaMonkey særdeles godt egnet til å organisere store musikksamlinger effektivt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer