MediaMonkey med iPhone 4-støtte

Et av de beste musikkprogrammene har blitt oppdatert til å støtte de siste dingsene.

MediaMonkey med iPhone 4-støtte
Publisert
Sist oppdatert

MediaMonkey er noe så spesielt som en mediespiller som kun støtter musikk og lyd, ikke video. Det gjør den til gjengjeld svært bra. Du finner en rekke innfallsvinkler til samlingen din, du kan rippe musikken din til en rekke forskjellige normale og obskure formater, og hvis du beveger deg litt inn under skallet vil du finne svært mange små fiffige funksjoner for musikkfil-nerder.

Det offisielle grensesnittet er det til og med en nordmann som står bak, det kan du lese mer om i denne artikkelen. Programmet støtter dessuten en rekke forskjellige skins.

DinSide har omtalt MediaMonkey i flere artikler tidligere, en større gjennomgang av siste storoppdatering (3.0) finner du her.

Programmet finnes i en gratisversjon, og en betalversjon som byr på raskere CD-ripping pluss noen flere avanserte funksjoner som ihvertfall undertegnede aldri har savnet.

Det offisielle grensesnittet er laget av Morten Norheim fra Bergen.

Støtter iPhone 4

Noe som gjør MediaMonkey spesielt interessant er imidlertid støtte for å synkronisere musikkbibliotek med iPhone. Og i motsetning til iTunes har ikke MediaMonkey den irriterende begrensningen på at du kun kan synkronisere telefonen mot ett musikkbibliotek. Du kan dessuten kopiere musikk manuelt både til og fra telefonen, der iTunes kun lar deg kopiere manuelt til telefonen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer