Medion MD42200 - årets beste PC-kjøp?

PC-kampanjer i dagligvarebutikkene er ikke noe nytt, men dette er første gang vi ser en bærbar PC i hyllene. Nok en gang er det Coop Prix-butikkene som er utsalgssted. Og det er ikke til å legge skjul på at dette er et kanontilbud!

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke lenge siden det hadde vært komplett utenkelig å gjøre PC-innkjøp i dagligvarebutikken. Med den tyske PC-produsenten Medions inntog på det norske markedet, er alt dette snudd på hodet.

Kommet for å bli

Vårt tips er at PC-salg i dagligvarebutikker er kommet for å bli. Det skyldes ikke bare at kjedene har et effektivt og godt utbygd distribusjonsapparat, men like mye at PCen som konsept har modnet. De fleste fallgrubene er tettet, teknikkene er standardiserte - ja, vi har endogtil fått et solid og stabilt operativsystem fra Microsoft, som er brukervennlig nok til at "alle" kan betjene det.

Men enhver salgskanal må ta support og garanti seriøst, og vårt inntrykk er at Medion har konkurransedyktige løsninger her. Blant annet kan du ringe supporttelefonen gratis hver dag, hele året, i de to årene garantien gjelder for deres PC-produkter.

Svært mye for 12.000 kroner

DinSide Data har fått eksklusiv tilgang til en meget spennende bærbar Medion-PC som i en periode fremover blir å finne i Coop Prix-og Obs!-hyllene over hele landet. Samme modell har allerede rukket å selge i hopetall i Tyskland, gjennom matvarekjeden Aldi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer