Medion Mediecenter PC

Det er en ny kampanje på gang hos Coop, med et stort parti PCer til en rimelig pris. Denne gangen er det en fullblods stuePC - vi har testet.

Publisert
Sist oppdatert

Det er alment akseptert i dag at en stuePC skal se ut som en brunevare, det vil si at den skal være sort eller sølvfarget, eller en kombinasjon av disse. Det er en stund siden palisander og teak fikk oss til å sikle.

Medions nye Mediecenter PC følger oppskriften til punkt og prikke, og er ganske enkelt en relativt kraftig PC tilpasset stuebruk.

Spesifikasjoner:

Intel-basert hovedkortCore 2 Duo 6300 prosessor2 GB minneIntegrert grafikkløsning500 GB 3,5" harddisk fra Western DigitalMultiformat DVD-brenner fra LGTilkoblinger bak:Realtek HD-lyd med optisk/koaks digital inn/ut + analog 7.1VGA + DVI skjermutgangSCART-kontaktKomponent video4 x USB1 x FirewireParallell-port og PS/2 kontakter til mus/tastaturBak frontpanelet:2 x USB + 2 x FireWire Analoge lydkontakter og video inn Kortleser med spalter for CF, MS, SD, MMC, SM og XD.Programvaren er Vista Home Premium, Works og Nero

Oppbygning

Maskinen er bygget opp av standard-komponenter, noe som er nødvendig for å holde prisen nede. En stuePC, som dette er, skal jo være så støysvak som mulig, og dette krever litt ekstra innsats både når det gjelder komponentvalg og konstruksjon. Hvordan har så Medion løst dette?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer