MEGASync knuser Dropbox og Skydrive på kapasitet

Synkronisere inntil 50 GB mellom PC-ene dine og nettskyen.

Du får 50 GB gratis lagring i nettskyen, som kan synkroniseres mot alle PC-ene dine automatisk med den nye programvaren.
Du får 50 GB gratis lagring i nettskyen, som kan synkroniseres mot alle PC-ene dine automatisk med den nye programvaren. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mega er en nettlagringstjeneste som ble startet av fildelingskongen Kim Dotcom tidligere i år. Her kunne hvem som helst lagre og dele inntil 50 GB uten at det kostet en krone, langt mer enn de aller fleste konkurrentene bød på.

Tjenesten ble raskt en stor suksess, ikke minst på grunn av god sikkerhet, kapasitet og hastighet, men manglet en vesentlig funksjonalitet i forhold til populære tjenester som Dropbox, Google Drive og Skydrive. Mapper og filer måtte nemlig manuelt lastes opp via nettleseren.

Les også: Få plass til mer i nettskyen

Blir Dropbox-konkurrent

Nå har nettopp Mega sluppet en betaversjon av MEGASync, et program som gjør det mulig å synkronisere mapper på PC-en din mot ditt område på MEGA sine servere. Hver gang du gjør en endring, sletter eller legger til noe i disse mappene, speiles endringene til ditt område på MEGA samt alle andre PC-er du måtte ha knyttet mot kontoen.

Det som skiller MEGASync mot for eksempel Dropbox, rent teknisk, er at du kan synkronisere flere "hovedmapper", og kan selv bestemme navn og plassering både lokalt og på ditt område på MEGA. Verdt å merke seg er også at MEGASync har tilhold på New Zealand, mens de andre nevnte befinner seg i USA og omfattes av amerikansk regelverk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer