Dagens kinaprodukt:

Meget praktisk beskyttelse for nettbrettet

Kanskje det kinakjøpet vi har vært aller mest fornøyd med.

TÅLER EN STØYT: Dekselet er laget av skummet silikon og gir god beskyttelse. Det praktiske bærehåndtaket og leddet, gjør dekselet spesielt praktisk. Video: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert

Liker du å handle på markedsplasser som DealExtreme, AliExpress, Wish og Ebay? Da deler du interesse med flere av oss i Dinsides teknoredaksjon. Det er disse kjøpene som dannet grunnlaget for serien Dagens kinaprodukt, der vi omtaler noen av de mest interessante kjøpene.

Og med interessant, mener vi ikke nødvendigvis gode kjøp, det er dessverre slik at mye av de billige dingsene du finner på disse markedsplassene, ikke alltid har en kvalitet som vi tør applaudere.

Men noen ganger opplever vi lyspunkter. Du husker kanskje pluggen til en hundrelapp, som fikk oss til å droppe DAB i bilen, eller Android-boksen som gav oss smart-TV for en par hundrelapper?

Deksel som tåler en støyt

Denne gangen har vi kommet til nok et produkt som står til godkjent og vel så det, et tykt deksel som sørger for meget god beskyttelse for nettbrettet ditt, enten du har overlatt det til familien yngste - eller skal bruke det under andre røffe forhold.

Dekselet kommer i flere forskjellige farger, tilpasset en rekke kjente nettbrett; i vårt tilfelle en Samsung Galaxy Tab A.

Materialet beskrives som skummet silikon. Det er fast men samtidig mykt, og skal ifølge produsenten være spesielt barnevennlig - ikke bare fordi barn ofte er uforsiktige, men også fordi materialet ikke inneholder giftstoffer som kan være skadelige for barnet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer