Mekka for PlayStation-elskere

Norges første PlayStation-utstilling er over, og det var moro. Klarte du ikke å komme deg til Vallhall, kan du her se hva du gikk glipp av!

Publisert
Sist oppdatert

Mekka for PlayStation-elskere

  1. PlayStation Experience i bilder
Mekka for PlayStation-elskere
Mekka for PlayStation-elskere


Sports- og konsertarenaen Vallhall ble denne helgen tatt over av Sony og deres mektige PlayStattion 2. En tydeligere maktdemonstrasjon skal man lete lenge etter, og alt tyder på at arrangementet var en suksess, selv om besøkstallene ikke svarte helt til forventninger.

Når vi var innom Vallhall søndag ettermiddag så vi i alle fall mange blide fjes, og det betyr mye at et slikt arrangement finner sted, og også "vanlige" spillinteresserte, ikke bare kyniske spilljournalister, får leke seg med kommende titler.

PlayStation Experience i Oslo var en god del mindre enn den engelske utgaven vi besøkte tidligere i høst, men det var i alle fall de kuleste delene av den originale utsillingen som fant veien til Vallhall. Det var konserter, BMX- og skateboard-oppvisning, det foregikk ting på scenen hele tiden og det var naturligvis fullt av spill. Titler som Need for Speed: Underground, det nye Tony Hawk-spillet og Gran Turismo 4 tiltrakk seg mye oppmerksomhet, men størst kø var det rundt WRC3-standen. Det handlet mye om rally i løpet av helgen, ikke så rart tatt i betraktning en viss VM-seier samtidig som showet foregikk.

Alt i alt synes vi arrangementet var imponerende, og håper at Nordisk Film og Sony gjentar det til neste år. Kanskje de til og med klarer å booke Oslo Spektrum neste gang?

Klikk her for bildene fra PlayStation Experience!

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer