Mens vi venter på San Andreas

GTA: San Andreas blir garantert et av høstens aller største spill. Det er fremdeles en stund til vi faktisk får spilt det, men vi kan i mellomtiden kose oss med masse skjermbilder.

Publisert
Sist oppdatert

San Andreas er det nyeste spillet i den vanvittig populære, omtalte og kontroversielle Grand Theft Auto-serien. Etter de enorme suksessene med GTA 3 og GTA: Vice City, har utviklerne tatt en liten pause og redesignet konseptet. Resultatet virker utrolig godt gjennomført og vi gleder oss utrolig mye til 22. oktober, som er lanseringsdatoen for PlayStation 2-versjonen. Det er foreløpig uvisst om spillet etter hvert også kommer på PC og XBox, men det hadde så klart vært hyggelig.

San Andreas tar oss til California, tidlig nittitall. Perioden da kriminelle gjenger på alvor tok grep om gatene i Los Angeles, akkompagnert av de første skivene til Snoop Dogg og Dr. Dre. Det er dette miljøet du vil ferdes i, som den unge Carl Johnson, som ufrivillig involveres i noen farlige aktiviteter.

San Andreas er basert i en kopi av Los Angeles, men også andre steder i California og Nevada, blant annet i byer inspirert av San Francisco og Las Vegas. Området spillet foregår i er mange ganger større enn det de tidligere titlene hadde å by på, og i følge utviklerne kan du bruke hundrevis av timer på å utforske byene og områdene rundt samt utføre tilleggsoppdrag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer