Mer fotball enn du trenger?

Vi tror at til og med de mest fotball-frelste kan gå lei av Electronic Arts sine fotballspill, selv om de er av meget høy kvalitet. Hvem har egentlig behov for to helt indentiske spill, som begge koster nesten 500 kroner? Men skal du bare ha ett spill, er det Euro 2000 du bør anskaffe deg.

Publisert

EA Sports foreløpig siste fotballspill, FIFA 2000, kom på markedet rundt november i fjor. Og nå slippes altså et nytt spill i forbindelse med europamesterskapet, og det heter selvsagt Euro 2000. Så hva er forskjellen mellom de to titlene?

Ved første øyekast er det svært lite, bortsett fra navnet, som skiller dem fra hverandre. Begge spillene er basert på samme grafikkmotor, og ser nesten identiske ut. De har de samme spillemodusene og selve spillingen er heller ikke noe særlig forskjellig. Med andre ord, den største forskjellen her er at i stedet for lag fra hele verden, kan du velge mellom alle de lagene som deltar i EM, og at kampene foregår på ekte stadier i Nederland og Belgia.

Høy kvalitet likevel

Euro 2000 er absolutt ikke noe dårlig spill. Akkurat som FIFA 2000 var det beste fotballspillet til EA hittil, så holder det nye spillet på den samme standarden. Problemet er at det ikke byr på så mye nytt for oss som allerede er godt kjent med den forrige utgaven.

Du kan ta deg god tid til å øve dine ferdigheter via Training-moduset, for så å gå over til Friendly-kamper og spille en rask match. Euro 2000-moduset er selve hovedingrediensen i spillet, der du velger et lag og forhåpentligvis blir Europas beste. Golden Goal er moduset hvor du setter opp laget ditt mot et annet, og velger hvor mange mål du skal skåre for å vinne. Det første laget som klarer det, stikker av med seieren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer