Mer funksjonalitet for XBox?

KONSOLLKRIG: Spillkonsollprodusentene fortsetter å dytte mer funksjonalitet i maskinene sine, og senest på CES-messen avslørte Bill Gates noen planer for XBox.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke noe nytt at spillkonsoller skal kunne gjøre langt mer enn å spille spill. Film- og musikkavspilling er allerede blitt vanlig, men produsentene vil gjerne putte enda flere muligheter i maskinene sine. Sony lanserte nylig sin PSX i Japan, som kombinerer vanlig PlayStation, DVD/TV-opptaker, TV-tuner og internettmuligheter. PSX kommer snart til USA og Europa, og det blir spennende å se hvor stor suksess maskinen blir.

Multimedia er stikkordet

Microsoft har alltid vært sterke på det med å kombinere muligheter, takket være XBoxens harddisk og innebygd støtte for bredbånd. I det siste har også funksjonaliteten blitt utvidet med blant annet XBox Music Mixer, som er en karaoke-maskin og musikkavspiller, som også lar deg flytte diverse mediafiler fra din PC til XBox.

På den nylige CES-messen kom Bill Gates med flere avsløringer om fremtiden til XBox. Senere i år skal det blant annet lanseres en ny programvarepakke, som skal koble sammen konsollen og PC i ytterligere grad. Det er snakk om flere multimediafunksjoner, som har med avspilling og opptak av film og musikk å gjøre. Noen flere detaljer ble ikke avslørt foreløpig, men vi håper at det er snakk om noe nyskapende. Vi regner også med at flere detaljer om de nye funksjonene blir avslørt på E3-messen i mai.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer