Mer London-drama på vei

Til tross for sine feil, ble The Getaway en relativt stor suksess. Har utviklerne hørt på kritikken? Vi tok turen til London for å sjekke oppfølgeren, Getaway 2: Black Monday.

Publisert
Sist oppdatert

Det er i en ganske anonym kontorbygning midt i et av de hippeste strøkene i London at utviklerne av The Getaway (samt titler som EyeToy og Singstar) holder til, og mens svært så moteriktige Soho-innbyggere rusler forbi, venter vi på å få lov til å ta en prat med de ansatte i studioet. Etter litt venting havner vi i fjerde etasje, der London Studios har installert en fullstendig pub, med PlayStation 2-maskiner montert inn i bordene.

Det er der vi får en omvisning av det nye spillet, som ser ut til å være enda mer brutalt og ubehagelig realistisk enn originalen.

Det første Getaway-spillet hadde potensial som rett og slett var for dårlig utnyttet. Den flotte historiefortellingen og realismen ble til de grader hindret av ustabile kontroller, ofte dårlig design på brettene og del andre feil. Det virker likevel som om designerne har hørt på kritikken, for mange av problemene med det første spillet blir nå fikset.

Tre siden av historien

I Getaway 2 møter vi tre helt nye karakterer. Den første er Mitch, en politimann som jobber mot noen av Londons tøffeste kriminelle. Videre i spillet møter vi Eddie, en bokser med tvilsomme bekjentskaper, og til slutt Sam, en hackerjente som er ekspert på sniking. Historien fortelles gjennom deres øyne, og flere ganger besøker vi de samme stedene med forskjellige karakterer. Vi fikk for eksempel spille gjennom et angrep på en bokseklubb ledet av politimannen Mitch, og senere sniker vi oss som Sam inn i klubben under det samme angrepet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer