Mer MacBook Air

Her kommer del 2 av våre erfaringer med MacBook Air

Publisert
Sist oppdatert

Vi har nå brukt MacBook Air slik den er ment å brukes, i noen dager. Vi og mange andre har lurt på om den er lett nok, om den er for bred, om den er for svak, for tynn og det ene med det andre.

For de utålmodige vil vi si allerede nå at den gjerne kunne ha vært enda lettere, men størrelsen er etter vår mening perfekt. Vi har registrert at noen foretrekker en smalere maskin, som de typiske ultraportable 12-tommerne. Vi er ikke blant dem, bredskjerm er tingen, uansett.

Når det gjelder ytelse så er den som Rolls Royce pleide å si "tilstrekkelig". Den er faktisk ganske kjapp til de bruksområdene den er tiltenkt.

Mer om installasjon via nettverk

Vi bomma på oppsettet da vi skulle installere via det optiske drevet på en annen maskin i nettverket. Grunnen til det var en kombinasjon av hvordan ting skrives og hvordan dette leses.

Vi bladde oss fram til side 15 i den lille boken "Alt om din Mac" (den er på beskjedne 70 sider og så stor som et CD-cover). Der sto det at man kunne bruke det optiske drevet på en annen Mac eller PC og at dette sto på side 19. Vi bladde derfor videre og fulgte instruksjonene. Det virket altså ikke.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer